Привітання з днем народження
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:48:53 | Сообщение № 101
|
Генералиссимус
| Ваші роки - то Ваш скарб, Їм ціни немає, Кожен рік багато варт, Всі про це ми знаєм, Вашу мудрість знаєм ми, Цінимо Ваш досвід, Шана в Вас поміж людьми І поваги досить Тож прийміть уклін від нас, Щирі слова шани, Всякий день й усякий час Гордимось ми Вами.
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:49:09 | Сообщение № 102
|
Генералиссимус
| Нехай промінчик сонця у цей день Тебе розбудить ніжним поцілунком, Нехай любов близьких тобі людей Для тебе буде кращим подарунком. Хай щастя посміхається тобі І успіх супроводжує у справах, Хай будуть у житті лиш ясні дні, А доля - милосердна і ласкава!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:49:35 | Сообщение № 103
|
Генералиссимус
| Троянд червоних, ясних зір! Живи у щасті, в долю вір! Задуманого досягай – Хороших друзів безліч май! Купайся в розкошах, добрі Нехай здійсняться мрії всі! Щедрих дарунків від життя - Вітання з Днем народження!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:49:45 | Сообщение № 104
|
Генералиссимус
| Хай не скінчається свято прекрасне. Кращого дня, ніж сьогодні немає. Променів сонця і неба безкрайого, Щастя, кохання і миру бажаю!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:50:17 | Сообщение № 105
|
Генералиссимус
| Любому Сину! Такий син це просто диво, Все складається щасливо, Дарує й втіху,і розраду, Міцну опору і пораду, Розумний,чуйний і вродливий, Будь синку,радісний,щасливий, Успіхів,дружби і кохання, Нехай здійсняться всі бажання!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:50:44 | Сообщение № 106
|
Генералиссимус
| Рано-вранці, до схід сонця, Стукав Ангел у віконце. Повідомив тихо з неба, Що сьогодні свято в тебе. Будь розумна, і красива, Будь щаслива і вродлива, Проживи сто довгих літ Без турбот і прикрих бід. Ну, а все, що тобі треба, Подаруе Бог із неба!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:52:27 | Сообщение № 107
|
Генералиссимус
| Хай з подихом холодної зими, Приходить щастя, стукає в віконце, І ти його у душу пропусти щоб зігрівало наче сонце, Хай день дарує усмішку тобі, а вечір затишок й палке кохання, І щоб завжди в твоєму крузі, була любов і вірні друзі.
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:55:43 | Сообщение № 108
|
Генералиссимус
| Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих.
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:56:23 | Сообщение № 109
|
Генералиссимус
| Машуня! Вітаємо тебе з 10-річчям! Виростай розумна,добра і красива, Виростай на радість рідним і батькам. Будь в житті щасливою, успіх завжди май. Щоб в тебе під ногами квіти розквітали, А над головою сонечко світило. Щоб в житті не знала ти горя і біди, Щоб мрії всі збувалися, І сонечко всміхалося всюду і завжди!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:58:29 | Сообщение № 110
|
Генералиссимус
| Мій коханий неоціненний скарбику! Вітаю тебе з цим чудовим, сповненим світла, теплаі радості днем - днем твого народження! Саме сьогодні перед тобою відкривається нова сходинка твого життя. Я хочу побажати, щоб саме на цій сходинці тебе зустріли: ЗДОРОВ'Я, ВІРНІ, ЩИРІ, НАДІЙНІ ЛЮДИ, ДОСТАТОК І РІЗНІ ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ ДОЛІ, які назавжди залишутьсявтвоєму житті - як НАЙКРАЩІ!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 07:59:58 | Сообщение № 111
|
Генералиссимус
| З того часу вже давно Всі пси поздихали що маленьким бахуром Ще Вас памятали А би Ви цей день також Могли памятати То я вирішив для Вас Таке написати Бо на другий рік такого Вже не прочитаєш Скажуть гості, "ти що Любку,розуму немаєш!" Бо наступний-ювілейний, Кругла шістдесятка! А сьогодні зранку ніби Пятдесять-девятка. То ще можна жартувати Бо ми самі свої, І горілку будем пити До ночі самої! Бо хто зранку наливає Той голову має, Він вчорашного похмелить- І ще наливає! Та сьогодні розповівши Всі Ваші заслуги, За дружину скажем слово- Шлюбних днів подруги! Треба доню пригадати, Зятя не забути, (Якщо треба то той може кого хочеш взути.) Ну а внучка уся в діда Дисципліну знає, Якщо бабця сварить трохи, Вона захищає! На роботі а чи вдома Всюди лад і спокій, Серед колег й коліжанок Теж рейтинг високий. Тож прийміть мої вітання У слові простому, Щастя,радості,кохання Панові такому. Я нажаль сьогодні з Вами Ще неможу пити, Але всіх ось тут присутніх Попрошу налити. Пєм до дна,Вам многаліт Хай дасть Бог прожити, Не забудьте на сто літ Мене запросити!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 08:01:06 | Сообщение № 112
|
Генералиссимус
| Вітаємо Наталю щиро! Бажаємо добра і миру! Світанків сонячних, привітних, А днів прекрасних, теплих, світлих. Ночей спокійних, не тривожних, А щастя стільки, скільки хочеш! Здоров'я вдосталь і без ліку, Кохання щирого довіку!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 08:02:53 | Сообщение № 113
|
Генералиссимус
| з твоїм святом я вітаю кохоння вірного бажаю щоб забула ти біди - інезнала кривди щоби була ніжною і теплою щоб чоловік тебе любив цілував тебе поглибше бо це життя як ламкий кришталь це мої слова вітання люби живи красуй поки є така хвилина
Сообщение отредактировал Admin - Вс, 06.03.2011, 08:07:59 |
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 08:03:53 | Сообщение № 114
|
Генералиссимус
| Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались Ваші друзі й рідні Із Днем народження Вас щиро привітать. Прийміть же і від мене щирі побажання, Здоров'я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До Вас на крилах весняних пісень. Бажаю Вам, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб Ваша молода душа співала, А для печалі місця не було. Хай серце Ваше завжди щедрим буде І широко відкритим для людей, Хай молодеча сила сповнить груди Додасть наснаги і нових ідей. Бажаю Вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з Вами в майбуття. Любові Вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро Вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води.
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 06.03.2011, 08:04:20 | Сообщение № 115
|
Генералиссимус
| Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються не мов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 18.04.2011, 21:12:36 | Сообщение № 116
|
Генералиссимус
| Хай радість сяє у душі, А в серці, коли горить кохання, не знай ні горя, ні біди, не знай ні сліз, а ні печалі, зумійте щастя зберегти, і бути вірними в коханні. Хай сонце дарує усмішки, а небо - вечірню зорю, хай милий тобі подарує кохання, а ти йому - вірність свою.
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 18.04.2011, 21:13:07 | Сообщение № 117
|
Генералиссимус
| Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 18.04.2011, 21:13:57 | Сообщение № 118
|
Генералиссимус
| сьогодні ювілейну стоптано стежину та спокою нема для Ваших ніг, бо пройдено життя, лише частину- попереду багато ще доріг бажаю Вам століття ще прожити здоров'я доброго на всю ту сотню літ і внуків всіх ще одружити Й благословити правнків у світ
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 18.04.2011, 21:15:51 | Сообщение № 119
|
Генералиссимус
| Щиро вітаємо з ювілеєм Вже ключами відлетіли в край далекий журавлі, І берізки пожовтіли шлють листочки до землі, Осінь щедра і барвиста завітала в нашу хату, Щоб калиновим намистом дідуся вітати й тата, З ювілеєм, із роками, що прожив ти щедро й плідно, Ти усім ділився з нами, не жалів нічого, рідний. Ти працюєш без утоми у турботах день при дні, Щоб достаток був удома, тепло й затишно в сім’ї. Дітям - поміч і надія, люблячий дідусь – онукам . І робити все уміють працьовиті твої руки. Те, що маємо сьогодні, ми завдячуєм тобі, Найдорожчий, найрідніший, щастя ти даруєш всім. Ви із мамою в любові разом – років 36; Кожен з них такий чудовий і глибокий має зміст, Навпіл ви ділили щастя, смуток, радість і тривогу Змогли здолати все у двох й нам прийти на допомогу. Ми бажаємо у парі вам ще довго – довго жити, І своєю нас любов’ю й добротою обігріти. Нехай світять ясні зорі, ясне сонце в небі сяє Й восени для вас надворі квіти пишно розцвітають. Щоб міцним було здоров’я і приємними новини, Щоб достатком хата повна у всіх нас була щоднини, Щоб частіше зустрічались із приємної нагоди І щоб міцно всі тримались гілочки одного роду., Щоб раділи все внучатам, вони вас не забували, Щоб тобі, наш любий тату, вони настрій піднімали. На своєму «мерседесі» двоколісному невтомно Легко ти крутив педалі на роботу і додому. Щоб завжди ти був бадьорим і тримав спортивну форму. Здоров’я, сила, витривалості бажаєм, любий тату, на многії, многії віки.
|
|
|
|
Admin | (31449) На сайте Дата: 19.04.2011, 17:42:10 | Сообщение № 120
|
Генералиссимус
| Здається, що було це вчора: Маленький ти ідеш до школи. І перша двійка, й випускний, І вже студент синочок мій - Поїхав з батьківської хати Свою стежину відшукати. Роки летять, мов буревій. І зараз, тут, синочку мій, Дивлюся я й душа радіє, І сльози просяться з очей. Сьогодні мій маленький сину У тебе п’ятдесятий ювілей.
|
|
|
|