Привітання з днем народження
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:11:42 | Сообщение № 41
|
Генералиссимус
| Журавлиним ключем відлітають літа, сивина засріблила вже скроні, тільки в серці у Вашім та ж струна золота, те ж тепло незгасиме в долонях. Щоб сонечко завжди Вам всміхалось, щоб діти вам вклонялись, щоби Ваша доброта в онуках проросла, щоб завжди Вас шанували і у холод зігрівали. Хай святий Ваш ангел-хоронитель не залишає Вас у клопотах усіх. Для Вас він захисник, супутник і цілитель на все життя, на довгий вік.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:14:58 | Сообщение № 42
|
Генералиссимус
| З Днем народження! Бажаєм любові, тепла і добра. Щоб бід і негод відступила пора, Бажаєм удачі та друзів без ліку, Міцного здоров’я та довгого віку!!!
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:15:14 | Сообщение № 43
|
Генералиссимус
| Сьогодні день значний і урочистий – Знаменна дата, красний ювілей! Сьогодні він зібрав з усього міста Хороших друзів й дорогих гостей! Шлях нелегкий до ювілею - Сплелись в нім тисяча доріг, Та ювіляр ішов своєю, Не обираючи легких! Долав сміливо перешкоди І прагнув вищої мети. Хоча круті на гору сходи, Та він продовжував іти! Вершини певної дістався Трудом завзятим, нелегким. Учитись в інших не цурався, Ділився досвідом своїм. Вимоги і завдання часу Він чітко й тонко відчував, Він творчо все робив і вчасно – У авангарді крокував! Шлях нелегкий до ювілею… Це - праця багатьох років. І хай тепер гордиться нею, Якщо так працювати вмів!
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:16:18 | Сообщение № 44
|
Генералиссимус
| З Днем народження вітаю, Щастя, радості бажаю, Не напитись, погуляти, Купу щирих друзів мати. І звичайно, я бажаю, ще й кохання та любові Від близьких, друзів, родини і касивої дівчини!!!
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:16:59 | Сообщение № 45
|
Генералиссимус
| Бажаю кохання, щасливих ночей, блакитних чи карих, чи чорних очей. Щастя великого, щастя земного, бажаю любити когось, лиш одного. Бажаю зустріти людину таку, щоб радість і смуток ділила твою.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:17:12 | Сообщение № 46
|
Генералиссимус
| Нехай душа у Вас ніколи не старіє, На білій скатертині будуть хліб і сіль, Своїм теплом Вас завжди сонце гріє Слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя, Любов, здоров’я, щастя, дружба Та вічна нестаріюча душа. Смійтеся більше і менше сумуйте, Щораз багатійте, ще краще ґаздуйте, Хай думи ніколи спочинку не знають, Хай легко, мов крила, внучат пригортають Хай серце ще довго тріпоче у грудях Живіть до ста років на поміч всім людям Здоров’я міцного Вам зичимо щиро Ласки від Бога від людей добра На многії і щасливії літа.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:17:33 | Сообщение № 47
|
Генералиссимус
| Хай доля дарує Вам довгого віку Здоров'я і радості майже без ліку, Сонця привітного, щастя багато, А горя й печалі ніколи не знати. Хай здійсняться мрії, всі задуми, плани, На друзів, роботу хай завжди таланить. За гарну роботу шанують хай люди, І тепло та щиро хай згадують всюди.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:18:38 | Сообщение № 48
|
Генералиссимус
| Зірка небесна яскраво світила, Гарну новину нам сповістила, Що цієї світлої, доброї днини В нашої матусі нині уроднини! Від усього серця Вам даруєм Букет найкращих побажань Піднести їх нам любо, До 100 живіть без хорувань І правнуків ведіть до шлюбу. А ще бажаємо ми Вам Щоб холод в душу не закрався, Щоб в серце смуток не закрався, Щоб в серце смуток не прийшов, І щоб ніхто не здогадався, Яким Вам рік уже пішов.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:18:56 | Сообщение № 49
|
Генералиссимус
| Всміхається сонце в долині. Вмиваються квіти в росі, В день твого народження нині Ми щастя й здоров'я бажаємо всі. Хай збудеться все, що ти хочеш, Хай збудеться все що ти ждеш, Хай стежка проляже в трояндах, По котрій в житті ти ідеш.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:19:51 | Сообщение № 50
|
Генералиссимус
| Бажаю Вам, щоб збулись надії, Всі сподівання і таємні мрії, Щоб задоволення приносила робота Та не сушила голову турбота. Обходили хвороби стороною, Благополуччя в дім лилось рікою. Хай квіти в серці розквітають, Хай буде вічною весна, Нехай Вас завжди кохають І дім обходить хай біда. Щоб були в домі щастя, радість І стелить в ноги ясен-цвіт. Прожить бажаю в здоров'ї до 100 прекрасних довгих літ!
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:20:08 | Сообщение № 51
|
Генералиссимус
| Шлю вітання свої я з великим теплом, Недарма, ти родилася в літі, Сонце - серце твоє, а проміння – добро, Що для кожного ласкою світить. Серед квітів розмаю і трав запашних, Я тебе уявляю як бджілку, Що збирає нектар трудом рук золотих, - Золоті в тебе руки, Іринко. Ти сімейний куточок, як ластівка в’єш , Щоб щасливо родина зростала. Зірку з неба для сина, як мати зірвеш, Чоловікові б серце віддала. Як дочка свято мамі лелієш любов, Не забудеш в добрі чи в потребі І офіруєш щиро своїх молитов Для свекрухи, що дивиться з неба. Як голубка летиш ти до рідних земель, Щоб відчула душа твоя крила, Бо немає у світі миліших осель, Від цієї, що мати родила. Журавлиною вірністю в ріднім краю Любиш бережно кожну стеблину, Віддаєш теплоту неповторну свою, А отримуєш щастя незриме. Хай Господь теє щастя наповнить добром І цвістиме життя мов калина, Щоб ви жили 100 років разом із Петром, – Щиро зичу тобі я , Ірино. Нехай збудуться мрії, бажання й думки, Божим сонечком день кожен сяє, Мов весна, молодіють прийдешні роки, Доля щастям рясним процвітає. Шлю вітання свої я з великим теплом Для найкращої поночки в світі. Сонце – серце твоє, а проміння – добро, Що для кожного ласкою світить.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:21:28 | Сообщение № 52
|
Генералиссимус
| Бажаю Вам, щоб збулись надії, Всі сподівання і таємні мрії, Щоб задоволення приносила робота Та не сушила голову турбота. Обходили хвороби стороною, Благополуччя в дім лилось рікою. Хай квіти в серці розквітають, Хай буде вічною весна, Нехай Вас завжди кохають І дім обходить хай біда. Щоб були в домі щастя, радість І стелить в ноги ясен-цвіт. Прожить бажаю в здоров'ї до 100 прекрасних довгих літ!
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:21:48 | Сообщение № 53
|
Генералиссимус
| Шумлять літа, мов на вітру тополі А в тих літах - і сонце, і дощі, А ми бажаєм, щоб було доволі Добра й веселощів в душі. Здоров'я, щастя зичим не на рік - На все життя цього бажаєм щиро, Щоб радісним і довгим був Ваш вік - З добром, достатком, спокоєм і миром. Хай Ваша доля - піснею зліта, Розквітне цвіт жоржинами у лузі. Хай будуть щедрими усі Ваші літа На щастя, на здоров'я і на друзів. Людської шани зичимо й тепла, Достатку, злагоди і дружби у родині. Щоб доля тільки щастя Вам несла, А радість була з Вами скрізь від нині.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:23:19 | Сообщение № 54
|
Генералиссимус
| Хай здоров'я міцне і наснага душі Вас ніколи в житті не покинуть. Нехай зникнуть назавжди невдачі і сум, Хай у щасті літа Ваші линуть. Нехай доля прихильною буде до Вас І на зустрічі теплі хай буде багата. З Днем народження Вас, Із любов'ю й добром, Із прекрасним і радісним святом! Хай обіймуть усі Вас у це свято, І заіскриться в келихах вино, Щирі друзі прийдуть привітати, Ті, що люблять і цінять давно. Щоб радісна була Вам кожна година, Завжди квітувала дорога, А за те, що Ви добра людина, То є ласка від Господа Бога.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:27:31 | Сообщение № 55
|
Генералиссимус
| З тим чим серце забажає, Хай прийдуть до тебе в хату Щастя й радості багато І здоров’я цілий міх Покладуть на твій поріг. З днем народження вiтаю, Щастя, радостi бажаю, Не напитись, погуляти, Щирих друзiв купу мати. І звичайно я бажаю Ще й коханя та любовi Вiд родини, друзiв, близьких І коханої дружини!
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:33:39 | Сообщение № 56
|
Генералиссимус
| З Днем народження вітаю, Море щастя Вам бажаю. Щоб ніколи не хворіли, Дуже скоро не старіли. Щоб Вас люди поважали, Часто в гості приглашали. Щоб в призидії садили, Нагороди Вам дарили. Щоб Вас доля не цуралась, Щоб онуків Ви діждались. Щоб онуків одружили І у щасті вік прожили.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:34:21 | Сообщение № 57
|
Генералиссимус
| Життя до ваших верховин Із року в рік свій шлях торує. В день ваших світлих іменин Від всього серця вам даруєм Букет найкращих побажань, І піднести його нам любо. До ста живіть без хворувань І правнуків ведіть до шлюбу. І ще бажаємо ми вам, Щоб холод в душу не закрався, Щоб в серце смуток не прийшов І щоб ніхто не здогадався Який вам рік уже пішов. Щоб очі світились, як яснеє сонце, Щоб серце не знало ні лиха, ні зла, Щоб радість і щастя, любов і повага Та доля щаслива з вами була. Хай кожен день ясніє небо чисте, Світанки сяють, скупані в росі, У серці радість розквіта іскриста І мрії хай збуваються усі.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:34:40 | Сообщение № 58
|
Генералиссимус
| За кроком крок по місячній дорозі, Невпинно наші дні летять. І ось вже на твоїм порозі Лежать кругленьких 50. У цей чудовий час, цієї днини, Прийми вітання щирі від родини, Низький уклін від багатьох людей. Сьогодні день, який буває раз в житті, Це день, коли Тобі вже 50 настало. Для Тебе може це багато літ, Але насправді - дуже й дуже мало. Хай здоров'я міцне і наснага душі Ніколи в житті Тебе не покинуть. Нехай зникнуть назавжди невдачі і сум, Хай у щасті літа Твої линуть. Нехай доля до Тебе прихильною буде І на зустрічі теплі хай буде багата. В день народження зичим любові й добра, В це прекрасне і радісне свято.
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:35:18 | Сообщение № 59
|
Генералиссимус
| Сорок - не привід для печалі, Сорок - це зрілість золота, Хай до ста, а може ще і далі Йдуть, не оглядаючись літа. Хоч було тривог в житті багато Та не будем згадувать сумне Бо вогонь горить - це головне Хай дорогу не встеляє хмара І хода пружиниться міцна Ми за Тебе сьогодні, ювіляре, Всю горілку вип’ємо до дна!
|
|
|
|
Admin | (31430) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:35:47 | Сообщение № 60
|
Генералиссимус
| З Днем Народження вітаю, Щастя й радості бажаю. Щоб ви довго ще жили, І здорові ВСЕ були!!!
|
|
|
|