Привітання з днем народження
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 05:54:28 | Сообщение № 21
|
Генералиссимус
| У цей святковий світлий день, Коли настав Ваш ювілей, Ми щиро Вас вітаємо, Добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, Хай Бог дасть щастя на путі, Хай світла, радісна дорога Щасливо стелиться в житті ! Тож не старійте і не знайте В житті ні смутку, ані бід, У серці молодість плекайте, Живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, Ласкавої долі, добра і тепла, Щоб ласку Вам слало небесне світило, Здоров’ям наповнила рідна земля Прийшла до тебе ця знаменна дата В калиновім намисті літ Слова найкращі хочем передати Низький і щирий шлем привіт!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 05:54:42 | Сообщение № 22
|
Генералиссимус
| Троянди зів"януть колись на морозі А ти щоб цвіла і цвіла З очей щоб ніколи не капали сльози Завжди щоб красива була
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 05:55:02 | Сообщение № 23
|
Генералиссимус
| Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта! З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 05:55:36 | Сообщение № 24
|
Генералиссимус
| Хай з подихом холодної зими, Приходить щастя, стукає в віконце, І ти його у душу пропусти Щоб зігрівало наче сонце, Хай день дарує усмішку тобі, А вечір затишок й палке кохання, І щоб завжди в твоєму крузі, Була любов і вірні друзі. З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 05:55:53 | Сообщение № 25
|
Генералиссимус
| Сьогодні рівно – 25 В житті твоїм минає, А скільки їх ще на шляху – Проте ніхто не знає Хай буде їх не менше ста, Хай шлях цей буде світлим А все життя мов той кришталь - Прекрасним, ніжним, чистим
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 05:57:43 | Сообщение № 26
|
Генералиссимус
| Ще небо хмарами не вкрите, ще так прозоро сяють роси. А вже по ліву руку-літо, а вже по праву руку-осінь. Ще очі блиску не позбулись, ще серце жити не стомилось, а вже по ліву руку-юність, а вже по праву руку-зрілість. А час летить нестримно далі й душа немов би молодіє, по ліву руку всі печалі, по праву руку всі надії. Життя не зміряти літами, а щастя-то важка наука. Хай буде щастя завжди з тобою по праву і по ліву руку.
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:00:44 | Сообщение № 27
|
Генералиссимус
| Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю, щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!! З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:01:02 | Сообщение № 28
|
Генералиссимус
| Хай з подихом холодної зими, Приходить щастя, стукає в віконце, І ти його у душу пропусти щоб зігрівало наче сонце, Хай день дарує усмішку тобі, а вечір затишок й палке кохання, І щоб завжди в твоєму крузі, була любов і вірні друзі.
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:01:56 | Сообщение № 29
|
Генералиссимус
| Бажаю від сердця, що можу бажати. Щоб лихо минуло, пішло в забуття, Щоб горя тобі не зазнати. Щоб завжди в обличчі світилась краса!!! З днем народження !
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:02:15 | Сообщение № 30
|
Генералиссимус
| Хай росте здоровим твоє немовлятко, Хай його охороняють з неба ангелятка, Хай Господь зішле дитині добру долю Від нині і на всі прийдешні дні!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:02:34 | Сообщение № 31
|
Генералиссимус
| З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:03:02 | Сообщение № 32
|
Генералиссимус
| Від всього серця і душі, прийми мої ти побажання, Хай радість сяє на душі, а в серці хай горить кохання! Не знай ні горя, ні біди, ні сліз, а ні печалі, Зумій ти вірність зберегти і бути вірною в коханні! З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:03:20 | Сообщение № 33
|
Генералиссимус
| Прийміть найкращі щирі побажання І гарячий наш палкий привіт, Хай це хороше тепле привітання Звучить для вас ще добру сотню літ. Онуки ростуть, а лице молодіє Хай роки ідуть, а чоло не сивіє Хай серце не знає плачів і розлуки Хай радість приносять Вам діти й онуки. Бажаєм прожити у силі й здоров’ї Ще многії літа й щасливої долі. З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:03:44 | Сообщение № 34
|
Генералиссимус
| З Днем народження вітаєм! І Тобі ми побажаєм: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра І щоби здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, сонячне літо. Побажаєм ми удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори І щоб раз у рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:05:57 | Сообщение № 35
|
Генералиссимус
| Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів, планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих. З днем народження !
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:06:31 | Сообщение № 36
|
Генералиссимус
| З Днем народження вітаю щастя й радості бажаю щоб бабло в руки летіло щоб під боком було пиво у житті усе гаразд бо спливає уже час.
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:06:56 | Сообщение № 37
|
Генералиссимус
| Ти пам’ятаєш мабуть трішки Коли було всього лиш п’ять, А потім п’ять плюс п’ять, вже книжки, Допомагав котрійсь носить. Синок маленький швидко виріс, У вир життя нестримно йшов, І вже костюмчик, що на виріст, Йому зовсім коротким став. Бурхлива юнь, дівчата, море, І дні, і ночі круговерть, За тим з’явилась просто ВІРА, Й життя пішло у шкереберть. І от батьки, сім’я, синочки, Пришвартувався на причал, Все, зупинитись треба, точка, А ти, чогось щораз шукав… На скронях колір цвіту вишні, Стоїш на гребені життя, Твоїх батьків позвав Всевишній, В родині щезнули тертя. Повиростали враз синочки, Мудріший ти, з роками став, І у сім’ю прийшла вже дочка, Яку ти, в юності чекав. Тепер відчув душею сповна Пречисту, як кришталь любов, Чарівна внученька ..., Тобі дарує знов і знов. Сьогодні вдруге дві п’ятірки, Лиш зникнув плюс, простиг і слід, І перш за все, то є оцінки, Із висоти прожитих літ. Бо оглянутися приємно, Є і родина, і сім’я, І поруч завжди половина, ВІРУНЯ горличка твоя. Живи в достатку і любові І зазнавай поменше втрат, Ще довго міцного здоров’я, Тобі бажаю я стократ. Бажаю енергійності, наснаги, У спорах вчасного гальма, Без неприємностей дороги, Завжди з повагою - КУМА.
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:07:21 | Сообщение № 38
|
Генералиссимус
| В день вашого, Матусю, ювілею, Ми Вас вітаємо сім’єю. Здоров’я й щастя зичим не на рік - На все життя бажаєм щиро. Щоб більше радощів траплялося земних, Щоб серце ваше, Мамо, не боліло, Щоб радісним і довгим був ваш вік З добром, любов’ю, спокоєм і миром !!! Бажаємо, щоб Ви були здорові І радували довго нас усіх. Ваші роки не привід для печалі, Ваші роки – це мудрість золота. Хай до ста і навіть іще далі Йдуть, не оглядаючись літа!!! З днем народження !
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:08:33 | Сообщение № 39
|
Генералиссимус
| Від усього серця Вам бажаєм Здоров’я, затишку, тепла! Хай гарний настрій розквітає, Щоб в серці молодість жила. Бажаєм Вам снаги і сили, Щоб був щасливим кожен день, Щоб до 100 років Ви раділи, Вітанням люблячих людей. З днем народження !
|
|
|
|
Admin | (32470) Вне сайта Дата: 06.03.2011, 06:11:25 | Сообщение № 40
|
Генералиссимус
| В цей день лише для тебе сміється сонце з неба і ніжно пахнуть квіти його теплом зігріті і дятел привітання відстукав на світанні і мишка-шкряботушка посмикала за вушко А котик походжає тобі добра бажає
|
|
|
|