Привітання з днем народження
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:43:49 | Сообщение № 1
|
Генералиссимус
| Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю, щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:45:28 | Сообщение № 2
|
Генералиссимус
| День сьогодні-особливий день! І коли щороку він приходить, серце наче сповнене пісень, світ, здається сповнений мелодій. Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть в снах! Хай Господь здоров"я посилає. Мати Божа хай благословить, хай Спаситель буде все з тобою. Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою... Береже від болю і біди, посилає щастя й долю світлу, щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:45:52 | Сообщение № 3
|
Генералиссимус
| Грошей, кохання і квартири, Щоб усі тебе любили, Не хворіти, не кричати А тільки кохати та кохати!!! З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:46:22 | Сообщение № 4
|
Генералиссимус
| Квітів і долі, щастя доволі, Щирої вдачі, ніжних побачень. Ніжне кохання, світле світання, Мрій чистих зграю тобі я бажаю.
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:46:44 | Сообщение № 5
|
Генералиссимус
| Хай врода не міняється з літами, Хай біди стороною обминають, Від усмішки уста твої засяють, А новий день хай радість принесе, Намріяне збувається усе.
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:47:55 | Сообщение № 6
|
Генералиссимус
| Юнацьких мрій прекрасний сад плоди дарує в шістдесят! За працю всю, усе знання і вміння, за серця небайдуже стукотіння- подяка щира від людей, від друзів, рідних і дітей! І хоч на скронях сивина, нехай у серці гомонить весна, в очах сміється сонце золоте, а дерево життя зростає і цвіте!!!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:48:15 | Сообщение № 7
|
Генералиссимус
| Бажаємо кохання, успіху, втіхи, Щоб слози блищали тільки від сміху. У посмішці щастя і радість вітились, А всі побажання твої щоб здійснились! З днем народження !
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:48:57 | Сообщение № 8
|
Генералиссимус
| З Днем Ангела тебе вітаю, Та нехай твій Ангел тебе оберігає. Стежку життя квітами барвистими посипає, Мир, злагоду, любов дарує та в усьому допомагає. Смійся, радій, будь коханою та від усього серця люби, Бо так чудово, що на цій землі є така людина, як ти!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:49:11 | Сообщение № 9
|
Генералиссимус
| В цей щасливий день народилася ти! І з цього моменту почала цвісти, Цвітом тим своїм радуєш всіх, І вітання щирі ти прийми від усіх! Бажаєм щастя, успіху, любові, Щоб не було лихої долі, Щоб весело в світі жилося, Щоб що хотілось те й моглося! З днем народження !
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:49:24 | Сообщение № 10
|
Генералиссимус
| Літа біжать своєю стежкою, Але нехай ніколи не мине Велика радість, що цвіте мережкою, І доля чиста, радісна, ясна.
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:49:46 | Сообщение № 11
|
Генералиссимус
| Хай доля принесе іще сповна І радості й наснаги і здоров'я, Нехай завжди в душі цвіте весна, І серце зігрівається любовью! З днем народження !
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:50:14 | Сообщение № 12
|
Генералиссимус
| Тобі, моя доню, тобі всі помисли наші та мрії. І серце наше назавжди, Любов, піклування, надії. Цвіти, моя доню, цвіти, Хай ангел хоронить від злого, Для тебе відкриті світи Молися Всевишньому Богу. Рости, наша доню, рости На радість, на щастя, на втіху. Стежинку свою віднайди І плач завжди тільки від сміху.
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:50:31 | Сообщение № 13
|
Генералиссимус
| Ми хочемо вас привітати У цей святковий осінній день Тепла і сонечка побажати І щоб радісно вам було кожен день! Бажаємо здоров'я, добра, довголіття, Хай вистачить щастя на ціле століття! Хай скрізь буде лад - на роботі, в сім'ї, І радість на серці, і хліб на столі. Хай сміхом й веселістю повниться хата, Родина хай буде здорова й багата! І мрій, і бажань, і наснаги творити, Щоб серцю хотілося жити й любити! Хай учні шанують, повагу дарують, Злагода й мир у житті хай панують! З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:50:56 | Сообщение № 14
|
Генералиссимус
| Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:51:09 | Сообщение № 15
|
Генералиссимус
| Бажаю кохання, щасливих ночей, Блакитних чи карих, чи чорних очей. Щастя великого, щастя земного, Бажаю любити когось, лиш одного. Бажаю зустріти людину таку, Щоб радість і смуток ділила твою. З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:51:39 | Сообщение № 16
|
Генералиссимус
| З Днем Народження вітаєм, І бажаємо тобі Будь щаслива ти безкрайньо ТИ найкраща на землі! ! ! Ще ми хочем побажати Щоб в нелегкому житті Всі ті труднощі долати, що у тебе на путі Молодість твоя хай не проходе А разом з нею радість, доброта Хай вічним гостем в твоїм домі буде І затишок, і мир, і теплота Також бажаєм щастя і здоров’я І усмішок, бадьорості та сил Щоб ти завжди була найкраща в світі Щоб ти була щасливою завжди.
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:52:07 | Сообщение № 17
|
Генералиссимус
| Як хочеться подарувати тобі долю І прихилить до тебе білий світ, Щоб в щасті ти жила без болю Багато довгих і яскравих літ! Благополуччя тобі зичимо й удачі, Здорова будь й красива, мов весна, І щоб в любові не пізнать нестачі, Бо Богом раз дарується вона! З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:52:25 | Сообщение № 18
|
Генералиссимус
| Ви така ще молода, Хай минають Вас літа, Хай незгода Вас минає, Тільки щастя в Вас буває. Щоб завжди у Вас в житті Були тільки світлі дні, Хмурі хай Вас покидають Й стороною обминають! ! ! Ви такі ще молоді, Молоді й прекрасні Хай у Вашому житті Буде все мов в казці ! ! !
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:52:43 | Сообщение № 19
|
Генералиссимус
| Вiтаємо, нехай душа, неначе сад, Яскравим цвітом квітне і радіє, Нехай у ній завжди панує лад! Хай втілюються будь-які надії! Удачі зичимо - нехай тобі щастить, Хай серце завжди пристрастю палає! Нехай натхнення піснею дзвенить, Яка миттєво настрій піднімає! З днем народження!
|
|
|
|
Admin | (31430) На сайте Дата: 06.03.2011, 05:53:27 | Сообщение № 20
|
Генералиссимус
| З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВІТАЮ І ПРИВІТИ ПОСИЛАЮ; Від діда Володимира здалека Нехай на крильцях принесе лелека Тобі, Марійко, гарний день Із поздоровлень і пісень, Щоби майбутне Ти щасливе мала, В здоров'ї першість радісно тримала, На втіху нам, як квіточка, цвіти! Добро і щастя заслужила ТИ!!! З віночка слів - Тобі найліпші квіти, А серед них - вкраїнське "Многі літа"
|
|
|
|